Överblick

Boendet

Rymligt semesterhus med lantlig charm. Här bor man i ett vilthägn med dovhjortar och mufflonfår som gärna kommer och hälsar på intill huset. Ni bor med en vacker utsikt över en stor trädgårdsdamm med vildänder som också har en ö med en trevlig grillplats. I anslutning till huset finns ett träddäck med pool samt bastu och uteplats.

En avkopplande semester

Huset har ett fullutrustat kök inklusive diskmaskin. För de regniga dagarna så finns det ett stort uppehållsrum i huset där det bland annat finns ett pingisbord samt mängder av leksaker för de yngre.

Närområdet

Man bor mitt ute på landet med närhet till naturen och flera populära fiske- och badsjöar. Norra Vättern är drygt 30 km från gården. Tillgång till båt finns i en mindre och närliggande sjö. Området är känt för sin viltrikedom och det finns goda möjligheter till vilt- samt fotosafari. Boendet ligger inte långt ifrån större städer som Örebro och Norrköping. I närområdet och runt Örebro hittar man många sevärdheter och aktiviteter för hela familjen. Vi på gården hjälper också självfallet till att ge er tips och idéer på utflyktsmål.

Bokning

Boka via vår AirBnB-sida eller kontakta oss via formuläret nedan.

Kontakta oss