Jakt i vilthägnet

Jakten går till som vak/smygjakt med guide. Vi stressar aldrig djuren med drevjakt eller tryckjakt. Jakten brukar vanligen ta 1-2 dagar och möjlighet till övernattning finns mot en avgift. Vi tar max 3 jägare per jakthelg. Jakten sker främst helger då vi har andra jobb vardagar. Om du vill boka jakt, vänligen ta första kontakt via mejl.

Dovhjortsjakt

Dovhjortsjakten sker endast under september. För närvarande erbjuder vi endast jakt på helskovel, priser sätts efter fejningen i slutet av augusti.

Mufflonjakt

Jakt på mufflonbaggar sker under perioden maj-augusti och det är endast på baggar där hornen är minst 70 cm. Vi har tidigare haft flertalet mufflonbaggar som har varit i medaljklass. Hela mufflonbaggen ingår i troféavgiften. Nedan visas våra nuvarande priser:

  • Bronsmedalj ca 70 cm (185-194,4 poäng) 12 000 kr
  • Silvermedalj ca 75 cm (195-204,9 poäng) 15 000 kr
  • Guldmedalj från ca 80 cm (205+ poäng)  pris från 20 000 kr
  • Guldmedalj 85-90 cm: Pris vid förfrågan
  • Rekordklass 95-100 cm: Pris vid förfrågan

Så går det till

Skriv med dina kontaktuppgifter, hur stor mufflonbagge eller hjort som önskas, samt om boende önskas i samband med jakt. En bokningsavgift skickas ut i samband med bokning av jakt. Bokningsavgiften fås ej tillbaka vid ånger/avbokning och om djuret ej fälls under jakten blir bokningsavgiften istället en dagavgift.